Surówka z czerwonej kapusty. PRZEPIS

Surówka z czerwonej kapusty. PRZEPIS

Świetnie pasuje do dań mięsnych, szczególnie z sosem, ale lubimy ją też podjadać solo. Mamy dziś dla was przepis na pyszną i zdrową surówkę z czerwonej kapusty . Przepis na surówkę z czerwonej kapusty Składniki: Pół małej główki czerwonej kapusty, mały pęczek szczypiorku, 3 łyżki oleju, 4 łyżki octu (najlepiej winnego). sól, pieprz. Jak zrobić surówkę z czerwonej kapusty? Kapustę drobno poszatkuj, oprósz solą, wymieszaj, przełóż do miski – pod wpływem soli nieco zmięknie. W międzyczasie do mniejszej miseczki ...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dieta cebulowa

Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.