Ryba smażona w cieście. Pyszna alternatywa dla tradycyjnej panierki. PRZEPIS

Ryba smażona w cieście. Pyszna alternatywa dla tradycyjnej panierki. PRZEPIS

Ryba smażona w cieście. Pyszna alternatywa dla tradycyjnej panierki. PRZEPIS

Przepis na : obiad

Jeśli znudziła ci się ryba tradycyjnie panierowana w bułce tartej, spróbuj usmażyć ją w cieście. Wychodzi niezwykle pyszna i delikatna. Przepis na rybę smażoną w cieście Składniki: pół kilograma filetów z ryby morskiej (dorsz, morszczuk, mintaj), 1 jajko, pół szklanki mleka, 3 łyżki mąki pszennej, sól, pieprz, olej do smażenia. Jak zrobić rybę smażoną w cieście? Jeśli używasz ryby mrożonej, daj jej spokojnie odtajać, następnie dokładnie osusz ręcznikiem papierowym. Kawałki oprósz solą i pieprzem. Do miski wbi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.