Pieczarki faszerowane z boczkiem i serem. Świetna przekąska na każdą okazję. PRZEPIS

Pieczarki faszerowane z boczkiem i serem. Świetna przekąska na każdą okazję. PRZEPIS

Pieczarki faszerowane z boczkiem i serem. Świetna przekąska na każdą okazję. PRZEPIS

To połączenie lubią chyba wszyscy – pieczarki, ser, cebulka, a do tego boczek, czyli składniki farszu, którym wypełniliśmy kapelusze. Jeśli szukacie pomysłu na smaczną przekąskę na ciepło, mamy dal was przepis, który na pewno się sprawdzi. Przepis na pieczarki faszerowane Składniki: Około 600 gramów pieczarek – im większe, tym lepsze, 2 cebule, 200 gramów boczku , 150 gramów żółtego sera, olej, sól, pieprz. Jak zrobić pieczarki faszerowane? Boczek pokrój w małą kostkę, przesmaż na patelni z odrobin... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.