To połączenie lubią chyba wszyscy – pieczarki, ser, cebulka, a do tego boczek, czyli składniki farszu, którym wypełniliśmy kapelusze. Jeśli szukacie pomysłu na smaczną przekąskę na ciepło, mamy dal was przepis, który na pewno się sprawdzi. Przepis na pieczarki faszerowane Składniki: Około 600 gramów pieczarek – im większe, tym lepsze, 2 cebule, 200 gramów boczku , 150 gramów żółtego sera, olej, sól, pieprz. Jak zrobić pieczarki faszerowane? Boczek pokrój w małą kostkę, przesmaż na patelni z odrobin... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...