W tych naleśnikach kryje się farsz z tuńczyka, zostały one również zapieczone z serem. Szykujcie się na pyszne zaskoczenie. Przepis na naleśniki z tuńczykiem Składniki: Puszka tuńczyka w oleju, puszka tuńczyka w wodzie, 2 duże cebule, 2 ząbki czosnku, pół pęczka natki pietruszki, około 8-10 naleśników zrobionych według tego przepisu , 1 kulka mozzarelli, sól, pieprz. Jak zrobić naleśniki z tuńczykiem? Olej z puszki zlej na patelnię, rozgrzej. Tuńczyka w wodzie odsącz. Cebulę drobno posiekaj, przesmaż na oleju ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...