Kapusta kiszona zasmażana po góralsku. Idealna do obiadu. PRZEPIS

Kapusta kiszona zasmażana po góralsku. Idealna do obiadu. PRZEPIS

Kapusta kiszona zasmażana po góralsku. Idealna do obiadu. PRZEPIS

Przepis na : obiad

Taką kapustę jedliśmy kiedyś w Beskidach na festiwalu kulinarnym kół gospodyń wiejskich. Bardzo nam posmakowała, więc poprosiliśmy o przepis i od tamtej pory robimy regularnie. Przepis na kapustę kiszoną na gęsto Składniki: 500 gramów kapusty kiszonej (może być z marchewką), 200 gramów boczku wędzonego, 2 cebule, łyżka mąki, ziele angielskie, liście laurowe, pieprz. Jak zrobić kapustę kiszoną na gęsto? Kapustę pokrój, przełóż do garnka, zalej wodą, wymieszaj i ją odlej – w ten sposób pozbędziesz się nadmi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.