Gołąbki inaczej – zawijane w kapustę włoską z sosem koperkowym. PRZEPIS

Gołąbki inaczej – zawijane w kapustę włoską z sosem koperkowym. PRZEPIS

Gołąbki inaczej – zawijane w kapustę włoską z sosem koperkowym. PRZEPIS

Wyróżnia je nie tylko sos koperkowy, ale też farsz z kaszą i marchewką oraz zawijanie w liście kapusty włoskiej. Ostatnio znaleźliśmy przepis na gołąbki zupełnie inne niż te, które robiliśmy do tej pory. Okazały się przepyszne! Przepis na gołąbki w sosie koperkowym Składniki: 1 średniej wielkości główka kapusty włoskiej, 2-3 cebule, 1 duża marchewka lub 2 mniejsze, 100 gramów ryżu, 100 gramów kaszy jaglanej, 400 gramów mięsa mielonego z indyka lub kurczaka, 2 pęczki koperku, 200 ml śmietanki kremówki, kopi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Najlepszy sos czosnkowy!

Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak zrobić sos holenderski

Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.