Jeśli grzeszyć w kuchni, to właśnie tak. Boczek według tego przepisu może i ma milion kalorii, za to jest rozkosznie pyszny – mięciutki, wręcz kremowy, do tego z chrupiącą skórką. Po prostu ideał! Przepis na boczek pieczony z chrupiącą skórką Składniki: około kilogramowy kawałek boczku wieprzowego ze skórą, 5-6 ząbków czosnku, sól, pieprz. Jak zrobić boczek pieczony w całości z chrupiącą skórką? Przygotuj ostry nóż i natnij skórę boczku w około 1,5 cm kratkę. Czosnek bardzo drobno posiekaj, następnie roz... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...