Pierogi z mięsem z rosołu i grzybami
Pierogi z mięsem z rosołu i grzybami
Temat tego co można zrobić z mięsem z rosołu powraca u nas co pewien czas. Propozycji było już kilka, a jedną z nich krokiety nadziewane „rosołowym” i pieczarkami. Dzisiaj nawiążemy ponownie do tego pomysłu wykorzystując podobny, choć niezupełnie taki sam farsz. Tym razem jednak nadziejemy nim nie placki naleśnikowe, lecz pierogi. Wykorzystamy do tego celu poprzedni przepis na ciasto na pierogi gotowane . Pierogi to oczywiście dość naturalne rozwiązanie dla takiego farszu, ale pójdziemy jeszcze o krok dalej. N... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarna Pokusa
Autor
Kulinarna Pokusa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi przepis, pierogi, grzyby, rosół, mięso, pieczarki, barszcz czerwony, barszcz, mielone, pierogi z mięsem, warzywa, drobiowe, boczek, ciasto, placki, jajko, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, kluski, mięso duszone, marchewka, seler, krokiety, krokiety z pieczarkami, jajka z farszem, pieczarki w cieście, mielone pieczarki, ciasto naleśnikowe, mielone z warzywami, krokiety z mięsem
Inne przepisy z Kulinarna Pokusa
Dodaj komentarz