Kurczak pieczony w cydrze i puree z dyni

Kurczak pieczony w cydrze i puree z dyni

Kurczak pieczony w cydrze i puree z dyni

Kurczak pieczony w cydrze i puree z dyni pomysł na smaczny obiad Kurczak pieczony w cydrze i puree z dyni to łatwy do przygotowania i mało pracochłonny sposób na smaczny, jesienny obiad. Soczyste mięso kurczaka zagrodowego, aromat cydru jabłkowego, doskonałe, idealnie gładkie puree dyniowe - tradycyjne polskie smaki zamknięte w jednym daniu - marzenie każdego smakosza i gotowa recepta na sukces kulinarny możliwy do osiągnięcia tanim kosztem. Jeśli szukacie łatwego przepisu na kurczaka, ten będzie idealny - zarówn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.