Konfitura z arbuza

Konfitura z arbuza

Konfitura z arbuza

Konfitura z arbuza i galaretka z arbuza - egzotyka w słoikach Konfitury z arbuza lub galaretkę z arbuza można zrobić w dwóch wariantach - z miąższu lub z białej części skórki. Każda z nich ma zdecydowanie inny smak, ale obie są pyszne. Przetwory z arbuza mają tę zaletę, że można je przygotować niemal przez cały rok. Z oczyszczonego z pestek miąższu robimy dżem arbuzowy, galaretkę lub konfitury.  Czasem dodajemy do nich też inne owoce. Z białej części można przygotować marynowane skórki arbuza lub konfitury z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

arbuz, galaretka, chleb, maliny, jabłka, przetwory, czerwona porzeczka, sałatki, sałatka, zupa, ciasto, shoarma, gofry, deser, desery, ciasto owocowe, ciasto z galaretka, deser z galaretka, deser z malinami, chleb mieszany, ciasto z porzeczką, ciasto z malinami, ciasta z jabłkami

Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.