Domowa konfitura z żurawiny do mięsa, serów i pasztetów

Domowa konfitura z żurawiny do mięsa, serów i pasztetów

Domowa konfitura z żurawiny do mięsa, serów i pasztetów

Domowa konfitura z żurawiny do mięsa, serów i pasztetów przygotowana ze świeżej i suszonej żurawiny przez Sylwię Chrzanowską, ambasadorkę marki Kohersen Mycook zasmakowała nam do tego stopnia, że w ciągu zaledwie trzech tygodni przygotowałam go dwukrotnie. Pierwszą porcję zapasteryzowałam i zostawiłam na nadchodzące Święta, drugą podzieliłam się z koleżanką. Dziś jednak postanowiłam przygotować nieco inną wersję konfitury ze świeżej żurawiny, zdecydowanie bardziej wykwintną, o wyczuwalnym korzennym aromacie. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, pasztet, mielone, sosy, mak, shoarma, ryby, sałatka, sałatki, ciasto, zupa, słoik, przetwory, kolacja, indyk, kaczki, ryba, sernik, prosta zupa, proste ciasto, dipy, mięso mielone, ciasto owocowe, serniki na zimno, ciasto z makiem, wigilijne potrawy, potrawy wigilijne, zupa z mięsem mielonym, pyszna sałatka, ryba w ciescie

Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.