Domowa konfitura z żurawiny do mięsa, serów i pasztetów
Domowa konfitura z żurawiny do mięsa, serów i pasztetów
Domowa konfitura z żurawiny do mięsa, serów i pasztetów przygotowana ze świeżej i suszonej żurawiny przez Sylwię Chrzanowską, ambasadorkę marki Kohersen Mycook zasmakowała nam do tego stopnia, że w ciągu zaledwie trzech tygodni przygotowałam go dwukrotnie. Pierwszą porcję zapasteryzowałam i zostawiłam na nadchodzące Święta, drugą podzieliłam się z koleżanką. Dziś jednak postanowiłam przygotować nieco inną wersję konfitury ze świeżej żurawiny, zdecydowanie bardziej wykwintną, o wyczuwalnym korzennym aromacie. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Autor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, pasztet, mielone, sosy, mak, shoarma, ryby, sałatka, sałatki, ciasto, zupa, słoik, przetwory, kolacja, indyk, kaczki, ryba, sernik, prosta zupa, proste ciasto, dipy, mięso mielone, ciasto owocowe, serniki na zimno, ciasto z makiem, wigilijne potrawy, potrawy wigilijne, zupa z mięsem mielonym, pyszna sałatka, ryba w ciescie
Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Dodaj komentarz