Gdzieś na początku śniadaniowego projektu podzieliłam się z Wami przepisem na wypasioną bułkę, na którą pomysły hulały po intrenecie stadami. Pyszny pomysł na wykorzystanie czerstwych bułek i czyszczenie lodówki z ulubionych resztek. Niezwykle prosty sposób na niebanalne śniadanie. Dziś przychodzę do Was z kolejną wypasioną bułą, która podsuszona leżała w kącie chlebaka, cicho dogorywając. Tym razem to wypasione śniadanie na pełnię jesiennego sezonu. Takie trochę level up od podstawowej wersji (na którą pr... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)