PSTRĄG ŁOSOSIOWY ZE SZPINAKIEM W CIEŚCIE FRANCUSKIM
PSTRĄG ŁOSOSIOWY ZE SZPINAKIEM W CIEŚCIE FRANCUSKIM
Temat ryb bardzo często przewija się w moim domu, ponieważ to jedno z ulubionych mięs mojej córki. Nie ukrywam, ja też często po nie sięgam, stąd pomysł na dzisiejszy obiad :) Użyłam pstrąga łososiowego, bo udało mi się kupić grube filety, ale łosoś też nada się wyśmienicie. Danie nie jest bardzo pracochłonne, pod warunkiem, że nie pokusimy się o własnoręczne przygotowanie ciasta francuskiego ;) Zatem zapraszam do przetestowania przepisu, ja skorzystam z niego jeszcze nie raz. SKŁADNIKI: 2 filety z p... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach
Autor
Katarzyna Czapran
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, ryba, ciasto, szpinak, francuskie, ciasto francuskie, ciasto francuskie, feta, pstrąg łososiowy, ser feta, pstrag, łosoś, ryba w ciescie, mięso, obiad, filet z łososia, filet ze szpinakiem, pomysł na obiad, ryby smażone, dania bez mięsa, mięsa pieczone, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia
Inne przepisy z Kuchnia w opałach
Dodaj komentarz