PASZTET FASOLOWO - PIECZARKOWY

PASZTET FASOLOWO - PIECZARKOWY

PASZTET FASOLOWO - PIECZARKOWY

Jak można zrobić pasztet, bez mięsa? Tak skwitował moje kulinarne zmagania, mój mąż ;) Zapewniam Was moi drodzy, że można, o czym świadczy poniższy wpis. To ciekawa alternatywa, dla tradycyjnego pasztetu, w tym roku zdecydowanie znajdzie miejsce na moim wielkanocnym stole. SKŁADNIKI: 400 g białej fasoli (suchej) 250 g pieczarek  1 duże jabłko 200 g cebuli 3 ząbki czosnku 120 g oliwy lub oleju 1 łyżka suszonego majeranku 80 g płatków owsianych 20 g mąki ziemniaczanej 2 łyżki ostrej musztardy sól pieprz 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.