BRUSCHETTA Z FASOLĄ I CHORIZO

BRUSCHETTA Z FASOLĄ I CHORIZO

BRUSCHETTA Z FASOLĄ I CHORIZO

Gdy za oknem zimno, mokro i mgliście, czas pomyśleć nad ciepłym śniadaniem. Rozgrzeje ono nasz organizm od środka i da energię przynajmniej do południa ;) Bo, żeby mi się tak chciało, jak się nie chce, a tu do pracy za niedługo iść trzeba. Ratuję się zatem, czym mogę :) Dziś stawiam na pyszną i pikantną bruschettę.   SKŁADNIKI: 8-10 kromek bagietki (ukrojonych pod skosem) 1/2 strączka papryczki chilli 1 puszka białej fasoli 1 szalotka 1 duży ząbek czosnku 50 g chorizo 12 pomidorków koktajlowych (użyłam czerwo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.