Kapuśniaczki z kiszoną kapustą i pieczarkami
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Kapuśniaczki z kiszoną kapustą i pieczarkami
Kapuśniaczki. Ja znam je bardziej z farszu ze słodką kapustą, ale biorąc pod uwagę fakt, że mój małżonek zdecydowanie bardziej lubi kiszoną, postawiłam właśnie na takie. Mięciutkie, aromatyczne i idealne do na ciepłą kolację lub przekąskę. Pomysł na formowanie kapuśniaczków zaczerpnęłam od Moniki (Pysznie czy przepysznie). Składniki na ok 25 sztuk Ciasto: 125ml mleka 10g świeżych drożdży 1 płaska łyżeczka cukru 50ml oleju 30g jogurtu naturalnego Białko z małego jajka ½ płaskiej łyżeczki soli ok ...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia w czekoladzieWarto przeczytać
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...15 przepisów na karpia
15 pysznych przepisów na świątecznego karpia
Czytaj dalej...Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!
Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Najlepsze przepisy na Święta
Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...
Autor
kuchniawczekoladzie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, obiad, pierogi, deser, pieczarki, placki, kapusta kiszona, kolacja, przekąski, drożdżowe, ciasto na pierogi, ciasto drożdżowe
Inne przepisy z Kuchnia w czekoladzie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję