Czebureki- smażone pierogi
Czebureki- smażone pierogi
Przepis na : obiad
Uwielbiam pierogi. Zarówno lepić jak i jeść, więc kiedy w ostatnim etapie konkursu z mąką Basia był temat pierogowy- nawet się ucieszyłam. Jednak takich pierogów wcześniej nigdy nie jadłam. Czebureki najlepiej podawać na ciepło. Mają wtedy pyszną, chrupiącą skórkę i łatwo je pogryźć. Zimne, stają się nieco gumowe, ale oczywiście smak pozostaje bez zmian.Zapraszam Was dziś na czebureki, które zgłosiłam w konkursie, ale doczytajcie do końca i sprawdźcie jakie jeszcze przygotowałam. Składniki na 16 sztuk Ciasto: ½ k... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia w czekoladzie
Autor
kuchniawczekoladzie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi, pierogi przepis, ciasto, obiad, sos czosnkowy, pieczarki, placki, deser, sosy, mięso mielone, szynka, przekąski, ciasto na pierogi, pieczarki w cieście, pierogi z mięsem
Inne przepisy z Kuchnia w czekoladzie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję