DORSZ bałtycki jak ze smażalni ryb

DORSZ bałtycki jak ze smażalni ryb

DORSZ bałtycki jak ze smażalni ryb

Mile wspominacie nadmorskie smaki? Wróćcie do nich, przyrządzając bałtyckiego dorsza w identyczny sposób jak w smażalni ryb! Taką rybę najlepiej jeść bez dodatków takich jak frytki czy ziemniak, bierzecie 2 widelce i do dzieła. Oczywiście nie obejdzie się bez pysznego masełka koperkowo-czosnkowego i cytrynki :). Gotowi? Czas przygotowania: 10 minut Składniki: 2 małe lub 1 duży filet z dorsza bałtyckiego mąka pszenna pieprz cytrynowy sól himalajska olej rzepakowy masło 125g świeżo zmielone 3 ząbki czosnku 1 łyżka ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia PROzdrowotna

Autor

Tobiasz GacekTobiasz Gacek

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, dorsz, proste ciasto, ciekawe przepisy, frytki, mus, deser, proste i szybkie ciasto, koktajle, sałatka, sałatki, desery, ciasto, cytryna, sałata, ziemniaki, szybkie ciasto, szybki deser, ryby smażone, szybka sałatka, szybkie sałatki, ryba w ciescie, ciasto na niedziele, pyszne ciasto, pyszna sałatka, ciasto cytrynowe, smaczna sałatka

Inne przepisy z Kuchnia PROzdrowotna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.