Zrazy z dzika

Zrazy z dzika

Zrazy z dzika

Rewelacyjne zraziki z dzika, dostałam trochę dziczyzny od mojej siostrzyczki. Bardzo się ucieszyłam bo dziczyzna jest pyszna. Oczywiście musi być dobrze zrobiona Mięso na zrazy pokroić na 0,5 cm, doprawić płaty mięsa z dwóch stron solą, pieprzem i posmarować musztardą. Boczek i cebulę zmielić przez maszynkę do mięsa i połączyć z mięsem mielonym. Doprawić solą, pieprzem i musztardą. Masą z mięsa mielonego posmarować każdy płat mięsa. Ogórka kiszonego pociąć w wzdłuż na grube słupki i położyć po kawałku na płaci... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zrazy, mięso, mielone, sosy, mięso mielone, ogórki, ziemniaki, ogórki kiszone, kapustą, boczek, roladki, dania mięsne, kapusta czerwona zasmażana, czerwona kapusta, boczek w sosie, kapusta kiszona, sos mięsny

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.