Wątrobę wypłukać, osuszyć,pokroić w plastry o grubości 1,5 cm. Na patelni rozgrzać olej. Wątróbki obtoczyć w mące i położyć na gorącej patelni. Obsmażyć z dwóch stron. Dodać pokrojoną cebulę i jabłko pokrojone w plasterki. Zmniejszyć gaz i smażyć, mieszając aż cebulka i jabłko zmięknie. Dopiero teraz doprawić solą i pieprzem. Wlać odrobinę wody, dodać listek laurowy, ziarenka ziela angielskiego, vegetę. Dokładnie wymieszać i gotować na małym ogniu kilka minut. Wody musi być tylko tyle , żeby dno było przykryt... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl