Przepis na : kolacja
Pyszny schab na chlebek czy bułeczki. Idealny również podany z sosami tj. czosnkowy, chrzanowy czy tatarski. Schab umyć i osuszyć. Doprawić wszystkimi przyprawami. Włożyć schab do foliowego rękawa do pieczenia. Wlać olej, zamknąć szczelnie rękaw. Mocno potrząsnąć, żeby schab pokrył się olejem z przyprawami. Tak przygotowany schab włożyć do lodówki na całą noc. Pieczenie – piekarnik nagrzać do 200 C i piec schab godzinę. Zostawić w worku do całkowitego ostygnięcia. ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl