Schab jako wędlina na chleb

33
  • Schab jako wędlina na chleb
  • Schab jako wędlina na chleb

    Przepis na : kolacja

    Przygotowanie tego schabu jest niezwykle proste. Robiłam już taki sposób schab, ale tym razem inaczej doprawiła. Do garnka włożyć schab, zalać wodą i wywarem lub tylko wywarem. Dodać wszystkie składniki, wymieszać. Wstawić garnek na ogień i zagotować. Schab gotować od zagotowania się wody 8 minut. Następnie zdjąć z ognia, przykrywka musi być przykryta. Zostawić aż całkowicie ostygnie. Sprawdzić smak w razie gdyby nie było wystarczająco soli doprawić. Woda musi być delikatnie przesolone. Musi być czuć sól, ale nie p... Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

    Dodaj komentarz