Pieczeń z biodrówki

Pieczeń z biodrówki

Pieczeń z biodrówki

Przepis na : obiad

Biodrówka to jest bardzo dobre mięso, warto o niej pamiętać. Ja jeden kawałek miałam z kościem. Przy kościu zawsze mięso ma lepszy smak i nadaje pieczeni fajny smaczek. Bardzo proste to danie, nawet początkujące gospodynie czy też panowie sobie poradzą. W takiej pieczeni ważne jest żeby później po obsmażeniu bardzo wolno gotować. Mięso pokroić na mniejsze kawałki, doprawić solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą. Na patelni rozgrzać olej i obsmażyć mięso na złoty kolor. Zdjąć mięso z patelni i wrzucić cebulkę ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, grzyby, ziemniaki, pieczarki, obiad, kasza, mięsa pieczone, dania mięsne, sosy, pieczone ziemniaki, pieczarki do obiadu, pieczarki w sosie

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.