Pałki kurze nadziewane gruszką i serem gorngonzola

Pałki kurze nadziewane gruszką i serem gorngonzola

Pałki kurze nadziewane gruszką i serem gorngonzola

Przepis na : obiad

Pałki kurze już można dostać bez kości,więc nie ma problemu. Robi się je szybko i są smaczne. Pałki kurze rozbić. Doprawić solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą. Obsypać tymiankiem. Gruszkę obrać i pokroić na grube plastry. Ser pokroić w słupki o grubości 1 x 1 cm. Na każdym kawałku mięsa położyć gruszkę i ser. Dokładnie zawinąć i obwinąć szynką parmeńska lub inną podobną. Spiąć wykałaczką. Na patelni rozgrzać olej i obsmażyć roladki. Na patelnię dodać pokrojone w plasterki pieczarki, posiekaną natkę pietrusz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

roladki, mięso, obiad, szynka, ryż, makaron, pieczarki, sosy, szybki obiad, dania mięsne, kurczak, szynka gotowana, kurczak z pieczarkami, dania z makaronem, kurczak z makaronem, kurczak z ryżem

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.