U nas nie za bardzo popularne mięso, a szkoda. Jest pyszne i bardzo zdrowe mięsko. Znowu problem zdjęciami, chciałam zrobić więcej, ale nie zdążyłam. Mój blog jest naprawdę z moimi przepisami, które przygotowuję i testuję z rodziną i przyjaciółmi. Dlatego czasami nie ma aż tylu pięknych zdjęć. Jeśli goście mają być zadowoleni musi być ciepłe podane Gęś oczyścić, umyć i osuszyć. Doprawić solą, pieprzem, majerankiem, zawinąć i wstawić do lodówki na noc. Następnego dnia do dużego naczynia żaroodpornego wlać t... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl