Przepis na : obiad
Smak zupy bardzo łagodny, ale jeśli chcecie można dodać chili dla zaostrzenia smaku. Otworzyłam lodówkę i kombinowałam aż uzyskałam właśnie taki smak. Zupka pyszna. Polecam. Cebulkę obrać i drobno pokroić. Do garnka wlać olej, rozgrzać. Obsmażyć cebulkę na złoty kolor. Wszystkie warzywa umyć i oskrobać, pokroić na mniejsze kawałki. Pomidorki przekroić na pół. Wlać wodę i dodać wszystkie warzywa. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wrzucić gałązkę magii, kurkumę, szafran. Gotować do miękkości warzyw. Jeszcze ... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl