Przepis na : obiad
Ryba zawsze dobry pomysł na obiad. Nie byłabym sobą gdybym znowu coś nie pokombinowała. Zapraszam do wypróbowania. Dorsza umyć i osuszyć. Doprawić solą, pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Odłożyć na bok. Jeżeli chcecie ograniczyć kalorie w tym daniu to można upiec dorsza na pierzynce z pora, bez uprzedniego podsmażania. Przygotowanie pora – pora umyć i pokroić w półplasterki. Czosnek obrać i posiekać. Na patelni roztopić masło, wrzucić pora. Smażyć aż por zmięknie. Następnie dodać pomidora pokrojonego drob... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl