Sezon na mrożone owoce możemy uznać za oficjalnie otwarty;) Kiedy mamy ochotę na coś słodkiego, a jednocześnie chcielibyśmy dostarczyć organizmowi kilka witaminek, warto wyciągnąć z zamrażarek mrożone owoce. Połączenie ciasta francuskiego z wiśniami, borówkami, czy malinami, a także odrobiną cukru pudru smakuje doskonale. Połączenie smaku kwaśnego ze słodkim przyjemnie wciąga;) Składniki: Opakowanie ciasta francuskiego, mrożone owoce np. borówki, maliny, wiśnie, cukier puder Przygotowanie: 1. Ciasto francuskie kroimy ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Witam, jestem miłośniczką dobrej kuchni. Uwielbiam poszukiwać nowych ciekawych przepisów kulinarnych i chętnie eksperymentuje z tradycyjnymi domowymi przepisami, które wszyscy tak dobrze znamy. Prowadzę bloga z czystej chęci dzielenia się moimi spostrzeżeniami jak i czekam na uwagi od wszystkich odwiedzających, wspólnymi siłami zawsze to więcej możliwości twórczych ;)Zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami, mam nadzieję że posmakują wam moje potrawy i na stałe zagoszczą na waszych stołach :D
Zapraszam na mojego bloga Kuchnia Pełna Pasji