Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam połączenie smaku bananowego z czekoladą.Do takich wypieków jak zwykle fantastycznie sprawdza się ciasto francuskie lub na croissanty. Spróbujcie sami! Palce lizać:) Składniki: Opakowanie ciasta francuskiego lub ciasta na croissanty, krem czekoladowy typu Nutella, 1-2 banany Przygotowanie: 1. Ciasto kroimy na wąskie prostokąty (ok. 5cmX 8cm) 2. Na każdy prostokąt wykładamy łyżeczkę czekolady oraz plasterek lub dwa banana. 3. Każde ciasteczko zawijamy. 4. Wkładamy do rozgrzanego pi... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Witam, jestem miłośniczką dobrej kuchni. Uwielbiam poszukiwać nowych ciekawych przepisów kulinarnych i chętnie eksperymentuje z tradycyjnymi domowymi przepisami, które wszyscy tak dobrze znamy. Prowadzę bloga z czystej chęci dzielenia się moimi spostrzeżeniami jak i czekam na uwagi od wszystkich odwiedzających, wspólnymi siłami zawsze to więcej możliwości twórczych ;)Zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami, mam nadzieję że posmakują wam moje potrawy i na stałe zagoszczą na waszych stołach :D
Zapraszam na mojego bloga Kuchnia Pełna Pasji