DORSZ POD KRUSZONKĄ Z PIEKARNIKA

17
  • DORSZ POD KRUSZONKĄ Z PIEKARNIKA
  • DORSZ POD KRUSZONKĄ Z PIEKARNIKA

    Przepis na : obiad

    DORSZ POD KRUSZONKĄ Z PIEKARNIKA Kolejna wariacja smakowa ryby. Chyba nigdy nie skończą mi się pomysły. Rybę jemy często, głównie dorsza, a taka inna kombinacja dodaje lepszego smaku. Kruszonka jest pyszna ! Chrupiąca i aromatyczna.  PRZEPIS filety z dorsza bez skóry 2 duże szt.  sól, pieprz do oprószenia olej kokosowy 4 łyżki bułka tarta 4 łyżki koperek świeży 2 łyżki ( siekany ) słonecznik łuskany 1 łyżka boczek surowy wędzony w plastrach 4 plastry czosnek 3 ząbki Z dorsza usunąć ości jeśli są.... Czytaj dalej na blogu Kuchnia Paulettes


    Tematycznie do tego przepisu

    • Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie
      Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

      Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

    • Dieta Paleo
      Dieta Paleo

      Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

    • Dieta Montignaca
      Dieta Montignaca

      Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

    Inne przepisy z Kuchnia Paulettes

    Dodaj komentarz