DORSZ POD KRUSZONKĄ Z PIEKARNIKA

DORSZ POD KRUSZONKĄ Z PIEKARNIKA

DORSZ POD KRUSZONKĄ Z PIEKARNIKA

Przepis na : obiad

DORSZ POD KRUSZONKĄ Z PIEKARNIKA Kolejna wariacja smakowa ryby. Chyba nigdy nie skończą mi się pomysły. Rybę jemy często, głównie dorsza, a taka inna kombinacja dodaje lepszego smaku. Kruszonka jest pyszna ! Chrupiąca i aromatyczna.  PRZEPIS filety z dorsza bez skóry 2 duże szt.  sól, pieprz do oprószenia olej kokosowy 4 łyżki bułka tarta 4 łyżki koperek świeży 2 łyżki ( siekany ) słonecznik łuskany 1 łyżka boczek surowy wędzony w plastrach 4 plastry czosnek 3 ząbki Z dorsza usunąć ości jeśli są.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Paulettes

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.