Pasztet myśliwski.

Pasztet myśliwski.

Pasztet myśliwski.

Najbardziej w domowej kuchni cieszy mnie fakt, że znamy każdy składnik, wiemy skąd pochodzi i jak wygląda. Dzięki temu unikamy niespodzianek jakie czyhają na nas w sklepowym, przetworzonym jedzeniu. U mnie w domu dalej panuje myśliwski klimat. A do wykonania pasztetu warto mieć mięso, którego pochodzenie jest przez nas sprawdzone wiele razy. Składniki: 500g mięsa z dzika 500g mięsa z królika 500g podgardla lub boczku 250g wątróbki drobiowej 1 marchewka 1 mały seler 1 pietruszka 5 jajek połowa bułki paryskiej ga... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pani Wiosny

Autor

PaniW

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, bułki, tarta, królik, wątróbka drobiowa, marchewka, drobiowe, mielone z warzywami, seler, boczek, mielone, pasztet, mięso mielone, mięso duszone, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczony boczek

Inne przepisy z Kuchnia Pani Wiosny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.