Ryba po japońsku – Nanbanzuke

Ryba po japońsku – Nanbanzuke

Ryba po japońsku – Nanbanzuke

Przepis na : obiad

Pyszne, smażone filety, marynowane w aromatycznym sosie z warzywami, czyli najlepsza ryba po japońsku bez panierki – Nanbanzuke. Doskonale sprawdzi się nie tylko jako danie główne, ale również jako pyszna, zdrowa przekąska. Nanbanzuke, to z pewnością mało u nas znane danie z warzywami i rybą w przepysznej marynacie. To wielka szkoda, ponieważ danie jest proste w przygotowaniu, a efekt jest niesamowicie apetyczny! Aby ryba wyszła naprawdę pyszna, warto wspomnieć o kilku wskazówkach. Po pierwsze, pokroj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Na Wypasie

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.