Kurczak otulony szynką szwarcwaldzką
Kurczak otulony szynką szwarcwaldzką
Kolejny dzień, kolejny pomysł...Tym razem całkiem spontanicznie!Zobaczcie co mi wyszło!:)
Kurczak otulony szynką szwarcwaldzką
filety z kurczaka (ok. 600 g)
szynka szwarcwaldzka ( 4 plasterki)
ser żółty (4 kawałeczki)
olej (lub masło) do wysmarowania naczynia żaroodpornego
papryka
czosnek i masło ( ewentualnie masło czosnkowe)
Czyścimy mięso, Filety przekrawamy na dwa kotlety każdy. Najlepiej zrobimy to, gdy każdą pierś położymy na desce i równolegle do deski poprowadzimy nóż przez środek mięsa... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia moimi oczami
Autor
Ann Pe
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
szynka, mięso, kurczak, ser, roladki, ser żółty, czosnkowy, papryka, masło czosnek, pierś, kotlet, piersi, kotlety, filet z kurczaka, dania mięsne, dania z kurczakiem, kurczak z serem, kurczak z papryką , kurczak z czosnkiem, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, dania z piersi kurczaka, drugie danie, lekkie dania
Inne przepisy z Kuchnia moimi oczami
Dodaj komentarz