Kurczak otulony szynką szwarcwaldzką

Kurczak otulony szynką szwarcwaldzką

Kurczak otulony szynką szwarcwaldzką

Kolejny dzień, kolejny pomysł...Tym razem całkiem spontanicznie!Zobaczcie co mi wyszło!:) Kurczak otulony szynką szwarcwaldzką filety z kurczaka (ok. 600 g) szynka szwarcwaldzka ( 4 plasterki) ser żółty (4 kawałeczki) olej (lub masło) do wysmarowania naczynia żaroodpornego papryka czosnek i masło ( ewentualnie masło czosnkowe) Czyścimy mięso, Filety przekrawamy na dwa kotlety każdy. Najlepiej zrobimy to, gdy każdą pierś położymy na desce i równolegle do deski poprowadzimy nóż przez środek mięsa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia moimi oczami

Autor

Ann Pe

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szynka, mięso, kurczak, ser, roladki, ser żółty, czosnkowy, papryka, masło czosnek, pierś, kotlet, piersi, kotlety, filet z kurczaka, dania mięsne, dania z kurczakiem, kurczak z serem, kurczak z papryką , kurczak z czosnkiem, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, dania z piersi kurczaka, drugie danie, lekkie dania

Inne przepisy z Kuchnia moimi oczami

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.