Sezon na pomidory oraz paprykę w pełni dlatego warto korzystać. Dzisaj polecam Wam kremową zupę pomidorowo-paprykową z drobniutkim makaronem. Kremowa zupa pomidorowo-paprykowa z makaronem 5 dużych pomidorów szklanka bulionu 2 średniej wielkości czerwone papryki 2 cebule kilka gałązek tymianku papryka słodka (przyprawa) oliwa z oliwek (ja cebulę dusiłam na oleju z dodatkiem czosnku i bazylii) pieprz, sól ulubiony makaron śmietana jogurtowa 10% cukier do regulacji kwasowości Zanim rozpoczniemy przygotowywanie p... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...