Roladki naleśnikowe po meksykańsku

Roladki naleśnikowe po meksykańsku

Roladki naleśnikowe po meksykańsku

Przepis na : obiad

Roladki z ciasta naleśnikowego z nadzieniem meksykańskim w stylu chili con carne, zapieczone w piekarniku pod mozzarellą. Nadzienie   składa się z mielonej wołowiny oraz cebuli, świeżej papryki, czerwonej fasoli i kukurydzy, doprawione dodatkiem koncentratu pomidorowego.  Całość dopełniają przyprawy (ważny jest tu kumin), dzięki którym potrawa zawdzięcza swój wyjątkowy smak oraz aromat. Mimo że zawinięte w zwykły naleśnik, to danie smakuje rewelacyjnie. Zwieńczeniem jest mozzarella, która po zapieczeniu st... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, ciasto, tarta, śniadania, naleśniki, obiad, zupa, ciasteczka, kolacja, ciastka , naleśnik, mięso, roladki, ciasto naleśnikowe, czerwona fasola, bez pieczenia, tort, torty, deser, desery, wołowina, mięso mielone, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, fasolka, zapiekanka, zapiekanki, zupa meksykańska, zupa pomidorowa

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.