POTRAWKA GOŁĄBKOWA

POTRAWKA GOŁĄBKOWA

POTRAWKA GOŁĄBKOWA

Szybki pomysł na obiad... potrawka o smaku gołąbkowym z mięsem mielonym, białą kapustą i ryżem w sosie pomidorowym. Taka potrawka to świetna propozycja na wykorzystanie składników po wykonaniu gołąbków, np. mamy resztki kapusty, która nie nadaję się już do ich zawijania. Możemy ją także wykonać, gdy najdzie nas chętka na gołąbki, ale nie mamy ochoty lub czasu na ich zawijanie. W ten łatwy sposób otrzymujemy smak gołąbkowy tylko w innej formie podania 😉 Składniki: 400 g mięsa mielonego wołowo-wieprzowego 1/2 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, gołąbki, mięso, kapustą, mięso mielone, ryż, potrawka, obiad, sos pomidorowy, sosy, danie jednogarnkowe, szybki obiad, obiad na szybko

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.