Przepis na : obiad
Naleśniki w wersji wytrawnej to zawsze świetny pomysł na obiad. Tym razem bezmięsne, nadziewane szpinakiem ze śmietanką i łososiem wędzonym na gorąco. Do szpinaku obowiązkowo dodaję ząbki czosnku, które nadają mu wyrazistości oraz aromatu. Natomiast dodatek śmietany sprawia, że staje się on bardziej kremowy i delikatny w smaku. Całość dopełnia wędzony łosoś, dzięki któremu danie nabiera charakteru. Naleśniki te można podać na dwa sposoby - od razu po przygotowaniu lub zapieczone w piekarniku z serem żółtym i...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...