KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY
KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY
Migdały to cenne źródło składników odżywczych - witamin, minerałów, białka, dobrych tłuszczów oraz przeciwutleniaczy, które usuwają wolne rodniki z naszego organizmu. Zaliczane są do najzdrowszych produktów żywnościowych świata. Wspomagają prawidłowe funkcjonowanie całego organizmu, a także mają dobroczynny wpływ na nasze samopoczucie. Udowodniono naukowo, że zapobiegają chorobom serca i cukrzycy. Mają bardzo szerokie zastosowanie w kuchni - jako samodzielna przekąska oraz dodatek do sałatek, mięs, ry... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny
Autor
Kuchnia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mak, ryby, jabłka, bezglutenowe, jabłka prażone, fasola, owsianka, przekąska, mięso, rogaliki drożdżowe, drożdżowe, ryba, przekąski, desery, pasta, zupa, deser, dieta, ciasto, sałatka, sałatki, ciasta z jabłkami, jogurtowe ciasto, ciasto jogurtowe, ciasto z makiem, ciasto drożdżowe, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, szybkie ciasto, sałatka do pracy
Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny
Dodaj komentarz