KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY

KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY

KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY

Migdały to cenne źródło składników odżywczych - witamin, minerałów, białka, dobrych tłuszczów oraz przeciwutleniaczy, które usuwają wolne rodniki z naszego organizmu. Zaliczane są do najzdrowszych produktów żywnościowych świata. Wspomagają prawidłowe funkcjonowanie całego organizmu, a także mają dobroczynny wpływ na nasze samopoczucie. Udowodniono naukowo, że zapobiegają chorobom serca i cukrzycy.  Mają bardzo szerokie zastosowanie w kuchni - jako samodzielna przekąska oraz dodatek do sałatek, mięs, ry... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Autor

KuchniaKuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bezglutenowe, jabłka, ryby, mak, sałatki, sałatka, ciasto, dieta, deser, zupa, pasta, desery, przekąski, ryba, drożdżowe, rogaliki drożdżowe, mięso, przekąska, owsianka, fasola, jabłka prażone, ciasta z jabłkami, ciasto jogurtowe, jogurtowe ciasto, ciasto z makiem, ciasto drożdżowe, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, szybkie ciasto, sałatki do pracy

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.