Fasolka szparagowa po azjatycku

Fasolka szparagowa po azjatycku

Fasolka szparagowa po azjatycku

Przepis na : obiad

Świetny przepis na fasolkę szparagową na ostro, w stylu azjatyckim. Fasolka szparagowa z chili, czosnkiem i imbirem, w sosie sojowym, posypana szczypiorkiem oraz sezamem. Uwielbiam takie smaki i po prostu zakochałam się w tym przepisie. Podałam ją w towarzystwie ryżu jaśminowego, ale pyszna będzie również jako samodzielna przekąska.  Bardzo prosty przepis na danie w 15 minut!  Jeśli znudziła Wam się tradycyjna fasolka z bułką i masłem, to polecam spróbować ten przepis :)  Składniki: ok. 500 g... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Warto przeczytać

Dieta Pegan - na czym polega?

Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?

Czytaj dalej...

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, fasolka, tarta, ciasto, fasolka szparagowa, obiad, zupa, ciasteczka, kolacja, torty, tort, bez pieczenia, ryż, przekąski, ciasta bez pieczenia, bułki, ciasto bez pieczenia, ryż smażony

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.