Pewnie nieraz się zdarzaliście z sytuacją, że jajka podczas gotowania pękały, lub po ugotowaniu żółtko było ciemne, dlatego właśnie i powstał ten poradnik ,,Jak ugotować jajka na twardo". Sam spotykałem się z takimi sytuacjami, dopóki nie zobaczyłem w telewizorze przepis jak ugotować idealnie jajko i chcę dziś z Wami nim się podzielić! Jak ugotować jajka na twardo - poradnik: 1. Do ciepłej wody bardzo ostrożnie wkładamy jaja (wody potrzeba tyle, aby pełnością przykrywała jaja) i dodajemy łyżeczkę soli... czytaj dalej...
Witam!
Jestem Łukasz, mam 14 lat i mieszkam na Litwie. Od samego dzieciństwa, czyli od 6 lat pasjonuję się kuchnią i gotowaniem, a od 23 grudnia 2013 roku prowadzę bloga poświęconego mojej pasji. W kuchni lubię proste i szybkie w przygotowaniu dania, ale najbardziej uwielbiam ciasta i desery, kiedy je robię nawet nie zwracam uwagi na czas.