Babka kajmakowa z solonym karmelem

5
  • Babka kajmakowa z solonym karmelem
  • Babka kajmakowa z solonym karmelem

    Przepis na : deser

    Puszysta babka kajmakowa obficie polana wyrazistym, kremowym solonym karmelem. Po prostu w sam raz na stół Wielkanocny. Jest bardzo łagodna i miękka, nawet po kilku dniach pozostaje świeża (chociaż jestem pewien, że zniknie już tuż po upieczeniu). Po prostu perfekcyjna babka Wielkanocna!  Może zagości na Waszym stole świątecznym?  Coś ostatnio dużo solonego karmelu na blogu 😆 Ale ta babka jest po prostu baaardzo karmelowa! Nie dość, że sama jest o smaku karmelowym, to i polana karmelem... Bomba kal... Czytaj dalej na blogu Kuchnia Łukasza


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Kuchnia Łukasza

    Dodaj komentarz