Seler naciowy marynowany 2 wersje

Seler naciowy marynowany 2 wersje

Seler naciowy marynowany 2 wersje

Moja wersja: Składniki: 2 pęczki selera naciowego Do każdego słoiczka włożyć: kilka ziaren gorczycy 1 ząbek czosnku 1 listek laurowy Składniki zalewy: 1 szklanka oleju słonecznikowego 1 szklanka cukru 1 szklanka octu 10% 125 ml wody Wykonanie Umyty seler pokroić na kawałki i ułożyć w słoiki. Do każdego słoika dodać 1 listek laurowy, 1 ząbek czosnku, trochę gorczycy. Składniki zalewy zagotować i zalać nią seler w słoikach. Zamknąć i pasteryzować krótko 3-5 minut. Ja tym razem nie pasteryzowałam, miałam pewne ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Joanny 55

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.