Gulasz wołowy z wolnowaru
Gulasz wołowy z wolnowaru
Zapewniam Was, że jeszcze nie jadłam tak pysznego gulaszu jak ten gotowany w wolnowarze. Wołowina jest tak miękka, że rozpływa się w ustach, a smak jest niepowtarzalny. Wolne gotowanie w wolnowarze sprawia, że smak wołowiny i papryki jest tak intensywny i wspaniały, że po prostu nie można przestać jeść. Gorąco polecam! Przepis znalazłam tutaj . Składniki: 1200-1500g wołowiny bez kości 2 cebule 3 ząbki czosnku 2 kolorowe papryki 1/2 mielonego imbiru 2 szklanki bulionu wołowego 3 łyżki sosu sojowego... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu kuchnia doski
Autor
Doska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, sosy, kasza, imbir, deser, makarony, mak, mięso, ciasteczka, koktajle, mielone, desery, zupa, ziemniaki, ciasto, makaron, zapiekanka, zapiekanki, dania mięsne, ryż, gulasz, danie jednogarnkowe, wołowina, zapiekanka z ziemniakami, ciasto z makiem, sos do ryżu, mięso mielone, dania z makaronem, pyszne ciasto, dania na gorąco
Inne przepisy z kuchnia doski
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję