Gulasz wołowy z wolnowaru

Gulasz wołowy z wolnowaru

Gulasz wołowy z wolnowaru

Zapewniam Was, że jeszcze nie jadłam tak pysznego gulaszu jak ten gotowany w wolnowarze. Wołowina jest tak miękka, że rozpływa się w ustach, a smak jest niepowtarzalny. Wolne gotowanie w wolnowarze sprawia, że smak wołowiny i papryki jest tak intensywny i wspaniały, że po prostu nie można przestać jeść. Gorąco polecam! Przepis znalazłam  tutaj . Składniki: 1200-1500g wołowiny bez kości 2 cebule 3 ząbki czosnku 2 kolorowe papryki 1/2 mielonego imbiru 2  szklanki bulionu wołowego 3 łyżki sosu sojowego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kuchnia doski

Autor

Doska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, sosy, kasza, imbir, deser, makarony, mak, mięso, ciasteczka, koktajle, mielone, desery, zupa, ziemniaki, ciasto, makaron, zapiekanka, zapiekanki, dania mięsne, ryż, gulasz, danie jednogarnkowe, wołowina, zapiekanka z ziemniakami, ciasto z makiem, sos do ryżu, mięso mielone, dania z makaronem, pyszne ciasto, dania na gorąco

Inne przepisy z kuchnia doski

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję