Szybki sposób na pyszną rybę, smakuje i na ciepło i na zimno. Składniki: 1 duży filet ryby (u mnie zazwyczaj miruna lub dorsz) 1 opakowanie mrożonego szpinaku 2 duże ząbki czosnku sól, pieprz 2 łyżki klarowanego masła 1-2 pomidory 125 g sera mozzarelli Sposób wykonania: 1. Odmrożoną rybę podzielić na porcje. Posolić i popieprzyć. 2. Na patelni rozgrzać masło klarowane, wrzucić szpinak i dusić ok 15-20 minut. Dodać zmiażdżone ząbki czosnku, posolić i popieprzyć. 3. Naczynie żaroodporne posmarować olejem, wyłożyć ryb... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...