Zrazy wołowe

Zrazy wołowe

Zrazy wołowe

Zrazy wołowe SKŁADNIKI: mięso wołowe - 4 plastry ogórek kiszony - 1 szt papryka czerwona - 4 paski boczek wędzony - 4 plastry cebula - 1 szt sól i pieprz musztarda - 1 łyżka mąka do obtoczenia zrazów bulion warzywny - 1 szkl 1 listek laurowy 2 ziela angielskie tłuszcz do smażenia PRZYGOTOWANIE: Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, posypać pieprzem. Każdy plaster wołowiny posmarować cienko musztardą, położyć na każdy plaster mięsa,  kawałek ogórka, plaster boczku, pas... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Danusi

Autor

danusia19671

Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zrazy, zrazy wołowe, mięso, kluski, papryka, sosy, ogórki, boczek, cebula, ogórek, wołowina, ogórki kiszone, duszone, roladki, mięso duszone, boczek w sosie

Inne przepisy z Kuchnia Danusi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.