Pasztet wołowo-drobiowy z migdałami

Pasztet wołowo-drobiowy z migdałami

Pasztet wołowo-drobiowy z migdałami

Zawsze lubiłam pasztety i ciągle je kupowałam, ale gdy tylko zaczełam robić je sama, nie chcę już pasztetu ze sklepu, bo domowe najlepsze. Do pasztetu użyłam przyprawy firmy   Tradismak  , która dała bardzo wyrażny smak i aromat pasztetu. Polecam firmę  TRADISMAK  mają bardzo dobre produkty i  bogatą ofertę , myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Dziękuję ślicznie za super produkty :) Pasztet wołowo-drobiowy z migdałami                 &nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Danusi

Autor

danusia19671

Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, pasztet, mięso, drobiowe, boczek, indyk, wołowina, bułki, wątróbka drobiowa, marchewka, seler, mięsa pieczone, pieczony boczek, dania bez mięsa, bez pieczenia

Inne przepisy z Kuchnia Danusi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.