Poliki wołowe z pistacjami, knedlem i puree z pietruszki

Poliki wołowe z pistacjami, knedlem i puree z pietruszki

Poliki wołowe z pistacjami, knedlem i puree z pietruszki

Przepis na : obiad

Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri;... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Bon Appetit

Autor

Aleksandra MachAleksandra Mach

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

puree, mięso, sosy, ciasto, marchewka, pasty, seler, pasta, seler naciowy, mięsa pieczone, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe, ciabatta, drożdżowe, chleb, obiad, warzywa na patelnie, chleb mieszany, chleb na drożdżach , chleb z ziarnami

Inne przepisy z Kuchnia Bon Appetit

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.