Pyszne ciasto czekoladowe bez mąki, białego cukru i z niewielką ilością oleju. Nie jest ciężkie i wilgotne jak brownie i smakowało wszystkim bez wyjątku! Przepis znalazłam u Natchnionej i zapewniam, że jest niezawodny! SKŁADNIKI: 4 jajka 150 gorzkiej czekolady 200 g mąki migdałowej 100 g ksylitolu 2 łyżki oleju 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1/4 łyżeczki sody Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej. Migdały wymieszaj z proszkiem do pieczenia i sodą. Białka ubij na sztywną pianę. Żółtka u... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...