Bezglutenowe spaghetti z pesto z bobu

Bezglutenowe spaghetti z pesto z  bobu

Bezglutenowe spaghetti z pesto z bobu

Bezglutenowe spaghetti z bobem - niezwykle smaczne, sycące i zdrowe danie, bogate w wartości odżywcze. Bób lubię najbardziej świeży, prosto ze straganu, ugotowany w wodzie z dodatkiem dobrej oliwy z oliwek, ale to danie smakuje  naprawdę rewelacyjnie!   Polecam :) SKŁADNIKI na 4 porcje: 500 g świeżego bobu 15 g rodzynek   10 g płatków migdałowych   1 łyżka oliwy z oliwek   sól, pieprz 250 g bezglutenowego spaghetti np. z quinoa Garofalo (klik) Spaghetti ugotuj al dente. Bób ug... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa

Warto przeczytać

Nawyk zdrowego odżywiania

Kilka wartościowych uwag odnośnie zdrowego odżywiania. Zmniejsz ilość spożywanych posiłków, ale zwiększ ich częstotliwość.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.