Bezglutenowe racuchy z jabłkami
Bezglutenowe racuchy z jabłkami
Bezglutenowe racuchy z jabłkami - obłędnie dobre, delikatne, idealne! Smażone bez tłuszczu z dodatkiem jabłka i płatków owsianych sprawia, że to propozycja na zdrowe i przepyszne śniadanie lub podwieczorek. Ciasto można przechować przez noc w lodówce i rano smażyć racuszki. Zapewniam, że zakochacie się w nich od pierwszego kęsa! SKŁADNIKI na 2 porcje: 50 g mąki kukurydzianej drobnej 70 g mąki ryżowej drobnej 40 g bezglutenowych płatków owsianych np. Pięć Przemian 5 g świeżych drożdży 1 łyżka cukru 1 jaj... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia bezglutenowa
Autor
Anna Rychłowska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jabłka, bezglutenowe, płatki owsiane, owsiane, ciasto, drożdżowe, śniadania, racuchy, śniadanie, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe, placki, naleśniki, ciasta z jabłkami, naleśnik, placki z jabłkami, ciasto z białek , ciasto na naleśniki
Inne przepisy z Kuchnia bezglutenowa
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję